Iveco EuroCargo 5.9 V6 - 159 kW (Bosch)
EuroCargo - Euro 5 (2008 - ..)
Časté dotazy
Výsledky optimalizace výkonu
Originální Po úpravě Rozdíl
Výkon motoru (Specifický) 217 PS 252 PS + 35 PS
Kroutící moment 680 Nm 850 Nm + 170 Nm

Cena úpravy zahrnuje

  • až 30 dnů na testování úpravy softwaru zdarma
  • diagnostika stroje
  • kontrola softwaru vozidla
  • záloha originálního SW
  • individuální úprava SW vašeho automobilu
  • grafy z měření motoru na výkonové brzdě

Záruka

  • 24 měsíců na řídicí jednotku vozidla a úpravu SW
  • doživotní záruka na přehrání softwaru v autorizovaném servisu
  • možnost odborného proškolení řidičů lektory hospodárné jízdy

Časté dotazy

U některých značek lze úpravu softwaru odhalit pouze v autorizovaném servise, většinou zjistí změnu zápisu informací do řídicí jednotky vozidla. U většiny vozidel námi provedenou úpravu neodhalí, nemají důvod.

U automatických převodovek doporučujeme před úpravou softwaru provést v autorizovaném servise aktualizaci (kalibraci) softwaru, samotný software převodovky neupravujeme, styl řazení se upraví v jednotce motoru.

Samotná doba úpravy je individuální dle značky a modelu vozidla, zpravidla od 1 – 4h.

 

Úprava softwaru od naší společnosti nesmí mít negativní vliv na opotřebení žádného komponentu motoru, snažíme se o využití nižších otáček motoru a snížení počtu pracovních cyklů.

Výrobci vozidel vyrábí auta s „univerzálním“ softwarem, většinou podobné úpravy také provádí a nechávají si připlatit dle výkonových řad vozidel. Navíc si nechávají v parametrech jisté rezervy, které dokážeme vyhodnotit a využít ve Váš prospěch.

Každé vozidlo a každý řidič je jiný, naše garance v případě provedení úpravy softwaru a vyškolení řidiče lektorem hospodárné jízdy je 5%. Průměrný pokles máme z dlouhodobého hlediska od našich zákazníků kolem 8%, vyjímkou není pokles o 15% u vozidel s vysokou tonáží.

Ne, měnit olej častěji nemusíte. Častější výměnu doporučujeme v případě, že vozidlo je po úpravě využíváno více dynamicky, s větší tonáží a zvýšenou námahou.

Vozidla v době záruky (nebo při trvání operativního leasingu) neupravujeme. Doporučujeme využít plně garance výrobce.

Technici emisních stanic načítají pouze chybová hlášení přes diagnostickou zásuvku OBD spojenou s emisním systémem, všechna námi upravená vozidla mají emise nižší, maximálně stejné jako u vozidel bez úpravy.

U motorů se zaměřujeme na změnu průběhu točivého momentu, který se zpravidla navýší o 100 – 350 Nm, 20 – 50 kW. Vše závisí na značce a modelu vozidla, technickém stavu, počtu najetých kilometrů a typu převodovky.

Pro tento případ máme pro naše zkazníky službu doživotního přehrání softwaru, tedy pokud v autorizovaném servise provedou aktualizaci softwaru a přehrají data zpět do originálu, po vzájemné domluvě vozidlo opět upravíme na původní parametry, zcela ZDARMA.

Zabýváme se snížením provozních nákladů v autodopravě se zaměřením na PHM. Dokážeme provést optimalizaci softwaru v řídicí jednotce motoru s úpravou točivého momentu. K tomu pracujeme se systémy sledování provozu vozidla a činnosti řidiče, v případě potřeby jeho dovednosti zvýšíme odborným výcvikem.

Nic není zadarmo, až na naši mimořádnou nabídku. Naším cílem je spokojený zákazník a proto máme již řadu let připravenou možnost vyzkoušet naše úpravy softwaru na jeden měsíc ZDARMA. Rádi bychom Vám dokázali uspořit PHM v dlouhodobém hledisku a již za první měsíc od úpravy softwaru na Vašem vozidle lze vyčíslit pokles nákladů za palivo. Pro zjištění ceny úpravy software nás prosím kontaktujte.